Dog Image

CRAVE™: KOIRANRUOKAPAKKAUKSEN TEKSTIEN YMMÄRTÄMINEN

Koiranruokien pakkaustekstit tulisi lukea aivan yhtä huolellisesti kuin ihmisiä varten ostettavien elintarvikkeiden ainesosaluettelot ruokakaupassa. Koska koiranruokien ainesosaluettelot saattavat näyttää monimutkaisemmilta kuin ihmisille tarkoitettujen elintarvikkeiden, tämä opas auttaa määrittämään lemmikillesi parhaan terveellisen vaihtoehdon.

AINESOSALUETTELOT KOIRANRUOKAPAKKAUKSISSA

Ihmisten käyttöön tarkoitetuissa elintarvikkeissa raaka-aineet on järjestetty ainesosaluetteloon laskevassa järjestyksessä tuotteen painon prosenttiosuuden mukaan. Jos ensimmäisenä raaka-aineena on esimerkiksi kana, voi olla varma, että elintarvike sisältää merkittävän määrän kanaa. Sama pätee myös koiranruokapakkausten tietoihin. Koiranruokatuotteissa raaka-aineet voidaan järjestää joko tuoteluokkien tai yksittäisten raaka-aineiden perusteella. Lemmikkien ruokien valmistajat ovat tehneet sopimuksen käyttää kivennäisaineista tuoteluokkaa, jotta voidaan välttää pitkät kivennäisaineiden luettelot.
Koiranruokaostoksilla kannattaa etsiä tuotteita, jotka sisältävät eläinproteiinia, kuten kanaa ja nautaa. Näin voi olla varma, että koira saa terveellistä ja laadukasta ravintoa, joka sisältää sen tarvitsemia proteiineja ja aminohappoja.

RAVINTOAINEET KOIRANRUOKAPAKKAUKSISSA

Erittely muistuttaa ihmisten elintarvikkeiden ravitsemustietoja, ja koiranruoan kohdalla siihen kuuluvat:

  • (raaka)proteiini
  • rasva
  • raakakuitu
  • hehkutusjäännös
  • jos tuotteen kosteuspitoisuus on yli 14 %, myös kosteuden määrä tulee mainita

Kuiva- ja märkäruoan ravitsemusainetiedot eroavat toisistaan, koska niiden kosteuspitoisuus on erilainen.

KOIRASI SAATTAA PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

SATISFY THEIR NATURETM

Teeth

VÄHINTÄÄN 60 % ELÄINPERÄISTÄ

Kaikki CRAVE™-reseptimme on valmistettu laadukkaasta eläinproteiinista, koska uskomme että lemmikkien todelliseen luontoon tulee uskoa ja sitä kunnioittaa.

Teeth

RUNSASPROTEIININEN

Runsasproteiininen ruokavalio sisältää kaikki lemmikin tarvitsemat ravintoaineet, maun, johon lemmikkisi rakastuu ja riittävästi energiaa leikkiin.

Teeth

VILJATON

Ruoka on täysin viljaton, joten lemmikit voivat vapaasti nauttia korkealaatuisesta eläinproteiinista, jota ne luonnostaan rakastavat.

FILOSOFIAMME