High protein dog food Image

RUNSASPROTEIININEN CRAVE™-KOIRANRUOKA

Proteiinista lemmikki saa tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat sen lihaksia pysymään vahvoina ja terveinä, edistävät herkkää ruoansulatusta ja varmistavat sen riittävän energiansaannin. Eläimen ruoansulatus pilkkoo ravinnon sisältämän proteiinin aminohapoiksi. Päivittäinen aminohappojen tarve vaihtelee eri lajien välillä. Koirien ja ihmisten proteiinin tarve on samankaltainen. Runsasproteiininen ruokavalio on avainasemassa, jos haluat varmistaa, että koirasi pysyy tyytyväisenä ja terveenä.

 

KOIRIEN RAVINNON PROTEIININ LÄHTEET

Eläinperäiset raaka-aineet sisältävät runsaasti proteiinia, ja runsasproteiininen ruokavalio sisältää kaikki ravintoaineet, joita vahva ja terve koira tarvitsee, sekä riittävästi energiaa leikkiin. Kasviproteiinit ovat hyvin sulavia ja sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja, ja ne täydentävät eläinproteiinien sisältämää aminohappokoostumusta. Tarjoamalla koirallesi runsasproteiinista ravintoa, voit taata, että se pysyy terveenä ja energisenä.

RUNSASPROTEIININEN CRAVE-KOIRANRUOKA

Runsasproteiinisen CRAVE-koiranruoan resepteissä yhdistyvät eläin- ja kasviperäiset proteiinit, jotka tasapainottavat koiranruoan aminohapposisältöä. Käytämme hyvin sulavia, laadukkaita proteiineja, joiden lähteinä ovat muun muassa kana, lammas, kala ja herneet. Löydä koirallesi sopiva runsasproteiininen CRAVE-koiranruoka.

KOIRASI SAATTAA PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

SATISFY THEIR NATURETM

Teeth

VÄHINTÄÄN 60 % ELÄINPERÄISTÄ

Kaikki CRAVE™-reseptimme on valmistettu laadukkaasta eläinproteiinista, koska uskomme että lemmikkien todelliseen luontoon tulee uskoa ja sitä kunnioittaa.

Teeth

RUNSASPROTEIININEN

Runsasproteiininen ruokavalio sisältää kaikki lemmikin tarvitsemat ravintoaineet, maun, johon lemmikkisi rakastuu ja riittävästi energiaa leikkiin.

Teeth

VILJATON

Ruoka on täysin viljaton, joten lemmikit voivat vapaasti nauttia korkealaatuisesta eläinproteiinista, jota ne luonnostaan rakastavat.

FILOSOFIAMME