Backgorund Image Article

RUNSASPROTEIININEN CRAVE™-KISSANRUOKA

Runsasproteiininen kissanruoka varmistaa, että lemmikki saa riittävästi tärkeitä ravintoaineita, jotka vahvistavat terveitä lihaksia, edistävät herkkää ruoansulatusta ja varmistavat riittävän energiansaannin. Eläimen ruoansulatus pilkkoo ravinnon sisältämän proteiinin aminohapoiksi. Päivittäinen aminohappojen tarve vaihtelee eri lajien välillä. Tarvitsevatko kissat enemmän proteiinia kuin ihmiset?

 

KISSOJEN RAVINNON PROTEIININ LÄHTEET

Kaikki proteiinin lähteet eivät ole keskenään tasa-arvoisia. Eläinperäiset raaka-aineet ovat hyvä proteiinin lähde. Runsasproteiininen ruokavalio sisältää kaikki ravintoaineet, joita kissa tarvitsee pysyäkseen vahvana ja terveenä, ja riittävästi energiaa jahtaamiseen ja leikkiin. Kasviproteiinit ovat hyvin sulavia ja sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja, ja ne täydentävät eläinproteiinien sisältämää aminohappokoostumusta. Varmistamalla, että kissasi saa runsasproteiinista ravintoa, voit taata, että se pysyy terveenä ja energisenä.

CRAVE-KISSANRUOKA

Vähintään 60-prosenttisesti eläinperäinen täysikasvuisen kissan CRAVE™-kuivaruoka saa inspiraationsa kissan luonnollisesta ruokavaliosta. Kissan kuivaruoka sisältää tuoretta proteiinia, ja kaikki runsasproteiiniset kissanruokamme takaavat, että kissa saa riittävästi energiaa ja sen lihakset pysyvät terveinä. Löydä omalle kissallesi sopiva CRAVE™-kissanruoka.

Kissasi voisi myös pitää

KAIKKI KISSANRUOAT

SATISFY THEIR NATURETM

Teeth

VÄHINTÄÄN 60 % ELÄINPERÄISTÄ

Kaikki CRAVE™-reseptimme on valmistettu laadukkaasta eläinproteiinista, koska uskomme että lemmikkien todelliseen luontoon tulee uskoa ja sitä kunnioittaa.

Teeth

RUNSASPROTEIININEN

Runsasproteiininen ruokavalio sisältää kaikki lemmikin tarvitsemat ravintoaineet, maun, johon lemmikkisi rakastuu ja riittävästi energiaa leikkiin.

Teeth

VILJATON

Ruoka on täysin viljaton, joten lemmikit voivat vapaasti nauttia korkealaatuisesta eläinproteiinista, jota ne luonnostaan rakastavat.

FILOSOFIAMME