CRAVE™ Aikuisten koirien tuore koiranruoka on saanut inspiraation koiran luonnollisesta ruokavaliosta. Valmistettu 65% eläinlähteistä, tämä proteiinirikas resepti Kanaa & Kalkkunaa auttaa tukemaan koiran vahvoja ja terveitä lihaksia.

Täydellinen märkäruoka aikuisille lemmikkieläimille (1+ -vuotiaille) koirille.

AINESOSAT

Koostumus: 27% kanaa (niskaa, luuton jauhettu kana, maksaa, sydäntä), 26% kalkkunaa (luuton jauhettu kalkkuna, maksaa, sydäntä), 14% sikaa (luuton jauhettu sika, sydäntä), kivennäisiä, kanaliemitiiviste (0.5% vastaa 28% kanalientä), kuivattua juurikasleikettä.

Ravitsemukselliset tiedot (%)

Valkuainen 10 %
Rasvasisältö 6.1 %
Epäorgaaninen aines 1.8 %
Raakakuitu 0.7 %
Kosteus 80.8 %
lazy image

LUONNON INNOITTAMA

Koirat haluavat maun ja ravinnon ruokavaliosta, jossa on runsaasti eläinproteiineja - ja syy on yksinkertainen. Proteiinirikkaat ruokavaliot tarjoavat ravintoaineet vahvalle ja terveelle koiralle, sopivassa määrin energiaa leikkimiseen. Esi-isiensä villikoirien ruokavalion innoittamana, CRAVE-reseptit on aina valmistettu korkealaatuisesta eläinproteiinista, jota koirat rakastavat ja valmistetaan ilman jyviä.

RUOKINTAOPAS

 • Suosittelemme ruokinnassa täysravintojen yhdistelmää, joka sisältää CRAVE™-kuivaruokaa ja -märkäruokaa.

  Annosateria

  lazy image

  0g

  Kuivaruoka ja annosateria

  lazy image + lazy image

  0*

  *Annosateria painaa 300g

Vain yhtä ruokatyyppiä

5kg koira tarvitsee 1 1/4 pakkausta/pv, 10kg koira tarvitsee 2 pakkausta/pv 20kg koira tarvitsee 3 1/4 pakkausta

Yhdistelmäruokavalio

5kg koira tarvitsee 1/2 pakkausta ja 45g kuivaruokaa/pv, 10kg koira tarvitsee 3/4 pakkausta ja 85g kuivaruokaa/pv, 20kg koira tarvitsee 1 1/2pakkausta ja 125g kuivaruokaa/pv. Suosittelemme CRAVE märkäruoan ja kuivaruoan yhdistelemistä

Suositus

Salli siirtymävaihe ja säädä määriä ja jaa ne annoksiksi lemmikkisi tarpeiden mukaan. Tarjoaa raikasta vettä. Tarjoile ruoka huoneen lämpöisenä ja pidä säilytä pakkauksia enintään kaksi päivää kylmässä. Soita tarvittaessa palvelupuhelimeemme.

lazy image = 93 kcal

Crave Background

VAIHTAMINEN CRAVE™-KOIRANRUOKAAN

Kun CRAVE™-koiranruokaa aletaan tarjota ensimmäisen kerran tai vaihdetaan makua, suosittelemme uuden ruoan sekoittamista aiemmin tarjottuun ruokaan kuuden päivän ajan.

Crave Background Crave Background

KOIRASI SAATTAA PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ