Tuotteet

CRAVE™ LAMMAS & HÄRKÄ PATÉE.

Tuotteet CRAVE™ LAMMAS & HÄRKÄ PATÉE.
Ruoan tyyppi
  • Annosateria
CRAVE™ Aikuisten koirien tuore koiranruoka on saanut inspiraation koiran luonnollisesta ruokavaliosta. Valmistettu 65% eläinlähteistä, tämä proteiinirikas resepti Lammas & Härkä auttaa tukemaan koiran vahvoja ja terveitä lihaksia. Täydellinen märkäruoka aikuisille lemmikkieläimille (1+ -vuotiaille) koirille.
Ravitsemukselliset tiedot (%)
Valkuainen
10.5 %
Rasvasisältö
9.2 %
Epäorgaaninen aines
1.93 %
Raakakuitu
0.9 %
Kosteus
77 %
AINESOSAT: Koostumus: 27% härkää (sydäntä, luuton jauhettu härkä, munuaista, keuhko), 25% lammasta (luuton jauhettu lammas, maksaa), 15% sikaa (sydäntä, luuton jauhettu sika), auringonkukkaöljyä, kivennäisiä, härkäliemitiiviste (0.5% vastaa 28% härkälientä), kuivattua juurikasleikettä.  
Please refer to the product label for the most accurate nutrition, ingredient, and allergen information.

LUONNON INNOITTAMA

Koirat haluavat maun ja ravinnon ruokavaliosta, jossa on runsaasti eläinproteiineja - ja syy on yksinkertainen. Proteiinirikkaat ruokavaliot tarjoavat ravintoaineet vahvalle ja terveelle koiralle, sopivassa määrin energiaa leikkimiseen. Esi-isiensä villikoirien ruokavalion innoittamana, CRAVE-reseptit on aina valmistettu korkealaatuisesta eläinproteiinista, jota koirat rakastavat ja valmistetaan ilman jyviä.

RUOKINTAOPAS

Vain yhtä ruokatyyppiä

5kg koira tarvitsee 1 pakkauksen päivässä, 10kg koira 1 1/2 pakkauksen, 20kg koira 1 1/2 pakkausta

Yhdistelmäruokavalio

5kg koira tarvitsee 1/2 pakkauksta ja 35g kuivaruokaa/pv, 10kg koira 1/2 pakkausta ja 95g kuivaruokaa/pv, 20kg koira 1 1/4 pakkausta ja 120g kuivaruokaa/pv. Suosittelemme CRAVE complete märkä- ja kuivaruoan yhdistämistä.

Suositus

Salli siirtymävaihe ja säädä määriä ja jaa ne annoksiksi lemmikkisi tarpeiden mukaan. Tarjoaa raikasta vettä. Tarjoile ruoka huoneen lämpöisenä ja pidä säilytä pakkauksia enintään kaksi päivää kylmässä. Soita meidän palvelupuhelimeen tarvittaessa.

100g = 119 kcal

VAIHTAMINEN CRAVE™-KOIRANRUOKAAN

Kun CRAVE™-koiranruokaa aletaan tarjota ensimmäisen kerran tai vaihdetaan makua, suosittelemme uuden ruoan sekoittamista aiemmin tarjottuun ruokaan kuuden päivän ajan.

 
switch food dog desk Image

 

 

KOIRASI SAATTAA PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ